Don't like banners? Log in and we will make sure you see no banners. For free.
No cover art

Informit.com - Linux Foundation Certified System Administrator (LFCS) [2019]

Size
13.4 GB
Seeders
0
Leechers
1
Files
99
Category
Added
at 5:04am GMT+1
Status
Not verified
Infohash
f0618cac466088f35db4e505646e7fd1e22f37b0
Don't like banners? Log in and we will make sure you see no banners. For free.

Don't like banners? Log in and we will make sure you see no banners. For free.

File list
  • Informit.com - Linux Foundation Certified System Administrator (LFCS) [2019]
  • 00 Introduction/00-01 Introduction.mp4 138.3 MB
  • 01 An Introduction to Bash Shell Scripting/01-00-0 Module introduction.mp4 14.7 MB
  • 01 An Introduction to Bash Shell Scripting/01-00-1 Learning objectives.mp4 17 MB
  • 01 An Introduction to Bash Shell Scripting/01-01 Understanding Bash Shell Scripts.mp4 25.9 MB
  • 01 An Introduction to Bash Shell Scripting/01-02 Essential Shell Script Components.mp4 112 MB
  • 01 An Introduction to Bash Shell Scripting/01-03 Using Loops in Shell Scripts.mp4 141.2 MB
  • 01 An Introduction to Bash Shell Scripting/01-04 Lab. Writing Shell Scripts.mp4 18 MB
  • 01 An Introduction to Bash Shell Scripting/01-05 Lab Solution. Writing Shell Scripts.mp4 75.3 MB
  • 02 Managing Local Security/02-00-1 Learning objectives.mp4 12 MB
  • 02 Managing Local Security/02-01 Using ulimit to Configure Resource Limitations.mp4 51.5 MB
  • 02 Managing Local Security/02-02 Configuring PAM.mp4 273.6 MB
  • 02 Managing Local Security/02-03 Working with etc securetty.mp4 58.1 MB
  • 02 Managing Local Security/02-04 Managing Secure Mount Options.mp4 68.7 MB
  • 02 Managing Local Security/02-05 Lab. Managing Security.mp4 8.2 MB
  • 02 Managing Local Security/02-06 Lab Solution. Managing Security.mp4 24.8 MB
  • 03 Configuring Networking/03-00-1 Learning objectives.mp4 10.9 MB
  • 03 Configuring Networking/03-01 Applying Persistent Networking in CentOS.mp4 464.5 MB
  • 03 Configuring Networking/03-02 Applying Persistent Networking in Ubuntu.mp4 80 MB
  • 03 Configuring Networking/03-03 Using systemd networkd.mp4 145.2 MB
  • 03 Configuring Networking/03-04 Command Review.mp4 11.2 MB
  • 03 Configuring Networking/03-05 Lab. Managing Networking.mp4 5.5 MB
  • 03 Configuring Networking/03-06 Lab Solution. Managing Networking.mp4 17.3 MB
  • 04 Managing Advanced Systemd Features/04-00-1 Learning objectives.mp4 21.8 MB
  • 04 Managing Advanced Systemd Features/04-01 Modifying Systemd Units.mp4 155.2 MB
  • 04 Managing Advanced Systemd Features/04-02 Managing Systemd Sockets.mp4 84.8 MB
  • 04 Managing Advanced Systemd Features/04-03 Managing Systemd Timers.mp4 62.5 MB
  • 04 Managing Advanced Systemd Features/04-04 Understanding Systemd Cgroups.mp4 63.7 MB
  • 04 Managing Advanced Systemd Features/04-05 Managing Systemd Unit Dependencies.mp4 56.7 MB
  • 04 Managing Advanced Systemd Features/04-06 Configuring Systemd Self Healing.mp4 46.3 MB
  • 04 Managing Advanced Systemd Features/04-07 Lab. Managing Systemd.mp4 5.3 MB
  • 04 Managing Advanced Systemd Features/04-08 Lab Solution. Managing Systemd.mp4 17.5 MB
  • 05 Configuring Logging/05-00-1 Learning objectives.mp4 15.8 MB
  • 05 Configuring Logging/05-01 Configuring rsyslogd.mp4 86.4 MB
  • 05 Configuring Logging/05-02 Managing Log Rotation.mp4 65.7 MB
  • 05 Configuring Logging/05-03 Making systemd journald Logs Persistent.mp4 33.4 MB
  • 05 Configuring Logging/05-04 Lab. Configuring Logging.mp4 5.8 MB
  • 05 Configuring Logging/05-05 Lab Solution. Configuring Logging.mp4 30.6 MB
  • 06 Basic Kernel Management/06-00-1 Learning objectives.mp4 13.1 MB
  • 06 Basic Kernel Management/06-01 Understanding the Linux Kernel.mp4 190.7 MB
  • 06 Basic Kernel Management/06-02 Working with Kernel Modules.mp4 120.6 MB
  • 06 Basic Kernel Management/06-03 Optimizing the Linux Kernel through proc.mp4 134.8 MB
  • 06 Basic Kernel Management/06-04 Command Review.mp4 8.1 MB
  • 06 Basic Kernel Management/06-05 Lab. Managing the Linux Kernel.mp4 8.1 MB
  • 06 Basic Kernel Management/06-06 Lab Solution. Managing the Linux Kernel.mp4 24.5 MB
  • 07 Managing the Boot Procedure/07-00-1 Learning objectives.mp4 19.4 MB
  • 07 Managing the Boot Procedure/07-01 Understanding the Linux Boot Procedure.mp4 153.6 MB
  • 07 Managing the Boot Procedure/07-02 Shutting Down a System.mp4 30 MB
  • 07 Managing the Boot Procedure/07-03 Configuring the GRUB2 Boot Loader.mp4 97.5 MB
  • 07 Managing the Boot Procedure/07-04 Troubleshooting Boot Issues.mp4 271.5 MB
  • 07 Managing the Boot Procedure/07-05 Working with a Rescue Disk.mp4 95.4 MB
  • 07 Managing the Boot Procedure/07-06 Command Review.mp4 15.9 MB
  • 07 Managing the Boot Procedure/07-07 Lab. Managing the Boot Procedure.mp4 7.7 MB
  • 07 Managing the Boot Procedure/07-08 Lab Solution. Managing the Boot Procedure.mp4 9.3 MB
  • 08 Configuring a Firewall/08-00-0 Module introduction.mp4 10.6 MB
  • 08 Configuring a Firewall/08-00-1 Learning objectives.mp4 22.4 MB
  • 08 Configuring a Firewall/08-01 Understanding Linux Firewalling.mp4 185.5 MB
  • 08 Configuring a Firewall/08-02 Configuring a Firewall with firewalld.mp4 197.3 MB
  • 08 Configuring a Firewall/08-03 Configuring a Firewall with ufw.mp4 79.6 MB
  • 08 Configuring a Firewall/08-04 Understanding iptables Basics.mp4 305 MB
  • 08 Configuring a Firewall/08-05 Configuring a Firewall with iptables.mp4 90 MB
  • 08 Configuring a Firewall/08-06 Command Review.mp4 30.8 MB
  • 08 Configuring a Firewall/08-07 Lab. Configuring a Firewall.mp4 5.6 MB
  • 08 Configuring a Firewall/08-08 Lab Solution. Configuring a Firewall.mp4 110.2 MB
  • 09 Manaing SELinux and AppArmor/09-00-1 Learning objectives.mp4 12.1 MB
  • 09 Manaing SELinux and AppArmor/09-01 Understanding the Need for Mandatory Access Control.mp4 61.5 MB
  • 09 Manaing SELinux and AppArmor/09-02 SELinux versus AppArmor.mp4 35.8 MB
  • 09 Manaing SELinux and AppArmor/09-03 Configuring AppArmor.mp4 179.8 MB
  • 09 Manaing SELinux and AppArmor/09-04 Troubleshooting AppArmor.mp4 17.5 MB
  • 09 Manaing SELinux and AppArmor/09-05 Configuring SELinux Mode.mp4 160.3 MB
  • 09 Manaing SELinux and AppArmor/09-06 Working with SELinux Labels.mp4 154.7 MB
  • 09 Manaing SELinux and AppArmor/09-07 Managing SELinux Booleans.mp4 36.1 MB
  • 09 Manaing SELinux and AppArmor/09-08 Troubleshooting SELinux.mp4 180.2 MB
  • 09 Manaing SELinux and AppArmor/09-09 Command Review.mp4 33.9 MB
  • 09 Manaing SELinux and AppArmor/09-10 Lab. Managing Mandatory Access Control.mp4 8.5 MB
  • 09 Manaing SELinux and AppArmor/09-11 Lab Solution. Managing Mandatory Access Control.mp4 20.4 MB
  • 10 Managing Partitions/10-00-0 Module introduction.mp4 17.1 MB
  • 10 Managing Partitions/10-00-1 Learning objectives.mp4 16.3 MB
  • 10 Managing Partitions/10-01 Understanding Disk Storage and Devices.mp4 158.4 MB
  • 10 Managing Partitions/10-02 Understanding MBR and GPT Partitions.mp4 17.2 MB
  • 10 Managing Partitions/10-03 Creating MBR Partitions.mp4 37.1 MB
  • 10 Managing Partitions/10-04 Creating MBR Extended and Logical Partitions.mp4 101 MB
  • 10 Managing Partitions/10-05 Managing GPT Partitions.mp4 116.4 MB
  • 10 Managing Partitions/10-06 Working with SSD.mp4 48.9 MB
  • 10 Managing Partitions/10-07 Adding a Swap Partition.mp4 94 MB
  • 10 Managing Partitions/10-08 Understanding Encrypted Partitions.mp4 157.2 MB
  • 10 Managing Partitions/10-09 Configuring Encrypted Partitions.mp4 112.5 MB
  • 10 Managing Partitions/10-10 Command Review.mp4 13.9 MB
  • 10 Managing Partitions/10-11 Lab. Managing Partitions.mp4 9.2 MB
  • 10 Managing Partitions/10-12 Lab Solution. Managing Partitions.mp4 73.6 MB
  • 11 Managing File Systems and Mounts/11-00-1 Learning objectives.mp4 16.7 MB
  • 11 Managing File Systems and Mounts/11-01 Understanding Linux File Systems.mp4 175.8 MB
  • 11 Managing File Systems and Mounts/11-02 Creating File Systems.mp4 93.1 MB
  • 11 Managing File Systems and Mounts/11-03 Mounting File Systems through etc fstab.mp4 39 MB
  • 11 Managing File Systems and Mounts/11-04 Using File System Label and UUID.mp4 200.2 MB
  • 11 Managing File Systems and Mounts/11-05 Managing Systemd Mounts.mp4 105.3 MB
  • 11 Managing File Systems and Mounts/11-06 Managing Systemd Automounts.mp4 66.3 MB
  • 11 Managing File Systems and Mounts/11-07 Command Review.mp4 21.3 MB
  • 11 Managing File Systems and Mounts/11-08 Lab. Managing File Systems.mp4 8.5 MB
  • 11 Managing File Systems and Mounts/11-09 Lab Solution. Managing File Systems.mp4 82.2 MB

Rating
Not rated yet
Log in to rate

Comments

No comments yet.